Danmark

Hei!
Jeg har vært i Danmark i helga, derfor ikke noe oppdatering på meg.. Var ikke gratis nett på hotellet eller noe, så det var jo himla med styr! Har ikke tatt noen bilder, men kan ta bilde av innkjøpene og legge ut, hvis dere vil?

Fredag da vi kom frem var det rett ut i byen for å spise. Der vi gikk i byen måtte det ha vært noe fiskeutslipp eller noe i den duren! DET LUKTA HELT FORFERDELIG! Men god mat. Lørdag var det litt shopping men kjøpte jo ikke noe klær akkurat... Litt utover kvelden hadde vi leid et rom så vi kunne bade i boblebad og sitte i stamp. Da vi var ferdig der gikk vi på rommet og hadde ansiktsmaske. Helt supert!! I dag var det bare rett tilbake på båten. 


Vil du at jeg skal legge ut bilder av innkjøpene?
Hva har du gjort i helga?

♥ Silje Marie 

Do something right, no one remembers. Do something wrong, no one forgets.Oppdatering av de siste dagene

Hei!

Har blitt litt dårlig av oppdatering i det siste, sorry. Lager derfor et innlegg nå med bilder av hva jeg har gjort i det siste, sikkert mye gøyere å se enn å lese. Jeg har gjort mye de siste dagene:

Vært i 2 bursdager:

 Hatt en stor fight: 

Gått på tur med hundene:

 

Vært på jobb:

'

Lært å lage ny flette:

 

Hatt det gøy på skolen:


meg og min tvillingTatt sol:

Vært på trening:(alle bildene tatt med iphone, derfor små bilder)

 

- Malin ♥

MOPEDLAPPEN!!

HEI!
Jeg kjørte til sånn plass i dag tidlig så jeg var der til klokka 9, jeg skulle ta lappen til moped.. Da jeg hadde svart på alle spørsmålene og skulle levere så tenkte jeg at jeg kunne gå gjennom alle spørsmålene en gang til for å telle de jeg kanskje muligens kunne ha tatt feil på men visste ikke hva som var rett.. Jeg kom opp i 7 feil og det meste man kan ha er 5.. Jeg tenkte "Jaja, dritt på.. Jeg har gjort mitt beste og kan egentlig ikke noe om det." Så leverte jeg.. Kom mange spørsmål om jeg egentlig var ferdig, masse ok og avslutt osv.. GRATULERER DU HAR BESTÅRR *tommel opp*

Så jeg har da altså lappen nå og er helt sykt overlykkelig! Skal bli mye kjøring på min kjære utover tia!


"Beistet" som jeg kaller den, eller "motor sykkelen" som pappa kaller den..

Hva syntes du om "Beistet?"
Har du mopedlappen?

♥ Silje Marie 

Dag 4 - Legg ut ett bilde av rommet ditt/klesskapet

Hei!
Kamilla klagde på at ho hadde det litt rotete på rommet sitt, derfor kunne ho ikke ta dag 4, så ho hoppa til dag 5.. Da tenkte jeg at jeg kunne legge ut bilder av mitt rom, så kan vi jo se om Kamilla har mer rotete rom enn meg.

Og en liten ting! Vi har egentlig en del lesere, men 0 komentarer på di fleste innleggene.. Det er veldig hyggelig med komentarer hvis dere vil ta dere bry til det en gang inni mellom!!

 
Senga mi som IKKE blir brukt

Umulig å få lukket

Den nye kommoden jeg hadde store planer om å pynte
Sist men ikke minst, gulvet!

Jeg sover da altså ikke på dette rommet fordi det er så rotete.. Har ingen steder å legge tingene mine, så mor og far skal få satte opp et skap i loftstue-ganga.

Har du mer rotete rom enn meg?
Hva syns du om mitt rom? 

♥ Silje Marie

Er med i en konkuranse

Jeg er med i en konkuranse hvor jeg kan vinne "hjemme manikyr-sett" fra luxstyle.dk og et solkort på brun og blid med 80 kr på. Ta en tur å se og meld deg på du og!


♥ Silje Marie

Buuursdag

Da stikker jeg i bursdag til Silje vennen, blir sikkert kjempe koselig. Det er pysjamas-party, haha. Skal prøve å få tatt noen bilder, men kan ikke love noe. Fikk forresten en pakke i posten i dag. Kan sikkert vise noe av det i morgen. Adioos

- Malin <3

LiveMyLife

Heei!

Dagen i dag skulle egentlig gå til øving, men det var noe den hvertfall ikke gikk til. Istad så var meg, Tine, Kamilla og Stina hos Jannicke for å lage sushi. Gøy å ha prøvd, men kommer nok aldri til å skje igjen. Ellers så fikk jeg mobilen tilbake i dag, har ikke hatt den på tre dager, noe som har føltes som et år. Kom en del meldinger inn på mobilen når jeg slo den på, den ene skal jeg fortelle om i morgen. Så da kan dere glede dere. I morgen skal Silje feire bursdagen sin. Pysjamas party, så det blir koselig. Og på lørdag skal Marita feire bursdagen sin. Hun skal ha en bursdag hvor alle får en bokstav hver, også skal man finne ut av noe man kan være på den bokstaven. Jeg fikk N. HJELP!? Det blir en gøy helg hvertfall. Videoene av når vi tar piercing kommer i løpet av helgen, hvis jeg får tid.

 

Hjelp, til noe jeg kan være på N?

- Malin ♥

Dagen i dag.

Dagen i dag begynnte med at jeg Forsov meg.. Jeg heiv på meg tøy, pusset tennene, satt opp håret og sykler videre til skolen. Etter skolen tok jeg turen til byen for og ta litt sol, utrolig deilig og bli litt brun før nå før skoleballet. Resten av kvelden går til innleveringa i norsk. Hehe

Hva har du gjort i dag?
Kamilla <3

Byen

Hei!

Nå skal jeg til byen, for å ta sol blant annet. Skal være taaaan til skoleballet. Resten av dagen går nok til øving til en samfunnsfags prøve vi skal ha til fredag og  til et foredrag vi skal ha i morgen. Har egentlig en sikkelig dårlig dag i dag. Jeg har ikke mobil, og jeg er heeeeeeeeelt avhening av den, sucks. Men nå må jeg løpe, så dere får kose dere videre ♥ 

 

(kommer ny header og design snart)

- Malin ♥

Bursdag i dag - 16år!

Heia ♥

Siden ingen er glad i meg eller bryr seg om meg, så får jeg ta å lage et bursdags innlegg til meg selv, siden jeg er så god og snill og alt det der!

Jeg er da altså 16 år i dag! Og i dag tidlig skulle jeg ta moped teori prøven, men så hadde jeg ikke tatt mørkekjøring og jeg visste ikke at man måtte ta den for moped.. Så det blir heller til at jeg tar prøven neste tirsdag etter jeg har tatt mørkekjøring på mandagen!Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi masjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjerte alle gode ting
og si meg så, hva vil du mere? GRATULERE! 

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
Men du er den aller beste!
Se deg om i ringe hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha! 
Vi vil alle sammen svinge oss så gla'
og en av oss skal bli den neste - til å feste! 
Skal passe på å være like galen nå som jeg er 16!

Lyst til å gi meg en liten gratulasjon?

♥ Silje Marie

Have a good day

Piercing

Hello!

I dag da jeg var var ferdig på skolen tok jeg bussen til byen med Jannicke, Tine og Kamilla. I dag var det Kamilla og Jannicke som tok piercing, siden meg og Tine tok forje uke. Jannicke tok i helix, det så skrekkelig vondt ut. Skal ta der om noen uker, så gruer meg etter jeg så hvordan de gjorde de. Jannicke var den eneste som vi ikke filmet, men det hadde nok blitt den morsomste videoen, hahahah stakkars. Kamilla tok i navlen. Får egentlig ikke lov til å legge ut videoen, men den kommer nok i de neste dagene sammen med videoen fra da jeg tok. Etter vi hadde spist og sånn dro jeg på jobb, jobbet i fem timer. Og etter jobben dro jeg til byen igjen med Jannicke for å ta sol. Fikk ikke tatt noen bilder i dag, uten noen fra bussen:


trolololoolololololololol


søte uten sminke


søte uten sminke x2


tøffa med blod i håret- Malin ♥

Lørdagen

Heia ♥

Det ble ikke noe oppdatering i går, var opptatt i hele dagen. Men, det var en utrolig innholdsrik lørdag hvertfall. Først stod jeg opp TIDLIG for å gå på jobb, da jeg var ferdig dro jeg til byen og møtte Tine, Kamilla og Jannicke. Vi møtte også Stina etterhvert. Herregud, for en morsom dag. Vi prøvde sushi også. Det var min første gang og jeg ble utrolig positivt overrasket. Det var utrolig godt. Også møtte vi ei jente med tidenes øyenbryn. HAHAHA.  Vi gikk  sykt mye igår, alle holdt på å dø på slutten.


NAM     (ikke smak på det grønne, selvom det ser ut som advokado)

Jeg fikk tatt piercingen, Kamilla fikk ikke siden ingen hadde åpent. Men, hun og Jannicke skal ta i morgen. Det var så sinnsykt vondt at jeg trodde jeg skulle dø, men det gikk over etterhvert. Filmet når jeg tok den, skal se om jeg får lagt den ut litt senere, må bare finne ut hvordan jeg redigerer den først, haha. Ble veldig fornøgd i alle fall.

På kvelden var vi bare hos Jannicke, pluss Rikke da. Også gikk vi ut etterhvert.

 

Hadde du en fin lørdag?

- Malin ♥

Fredag den 13.

Hei!

Da var denne uken over, endelig helg! Denne helgen var sykt etterlengtet. Det har egentlig ikke skjedd så mye denne uken Det har bare gått i skole, trening, jobb og masse soving. I kveld skjer det ikke så mye, har veldig vondt i hodet og er veldig sliten. I morgen er det opp tidlig for å gå på jobb. Så til byen med Tine, Kamilla og Jannicke. Meg og Kamilla ta piercing. Hun skal ta i navlen og jeg skal ta i tragusen. Gruer meg! Så da kan dere jo glede dere til det. Chiaoo 

Ha en fin helg!

- Malin ♥

Min dag

Heiaa!

Endelig fredag igjen. Nå er det fire dager til jeg har bursdag, så det blir chill! I dag har det egentlig ikke skjedd så mye på skolen.. Vi hadde debatt i norsktimen om vi var for eller imot dødsstraff i Norge.

I dag har jeg ingen planer, så vi får se senere om det skjer noe.

Tihi!

Hva mener du om dødsstraff i Norge?
Hva skal du i kveld?

<3 Silje

Dag 7 - nevn ti ting du hater

1. Når folk bare går i en diskusjon og ikke avslutter

2. Folk som ikke er seg selv

3. Når folk leser meldingene mine

4. At folk blir sett ned på fordi de er "mindre kule" eller ikke går med de "riktige" klærne

5. Blanding av snø og regn

6. Folk som tror de er verdt mer en andre

7. Hotell cesar

8. Når folk ikke kan holde på en hemmelighet

9. At jenter er så kropsfikserte(?)

10. Global oppvarming!

Tehe

<3 Silje

IPHONE

Deilig! Endelig har jeg fått iphonen min! Eller jeg sendte den på reparasjon og skaden gikk ikke på forsikringa, derfor kunne jeg få en billigere iphone i stede for å betale reparasjon, ikke galt :) Endelig kan jeg spille smurf's village igjen!!

<3 Silje

Innholdsrik dag

Hello <3

I dag var det først en lang og kjedelig dag på skolen. Etter skolen var det rett hjem for å skifte, også rett avgårde på zumba med Sarah, Kamilla og Iris. Kjempe gøy trening. Nå sitter jeg bare å chiller i senga, skal snart begynne på leksene. Har ikke så mye mere å blogge om, så slenger heller bare med noen søte bilder av meg og Jannicke fra skolen i dag:
- Malin <3

Dag- 6

Heihei!

HATER mandager! Kom hjem for en time siden. Først en lang og slitsom dag på skolen, deretter 6 timer på jobb. Er så sinnsykt trøtt i dag. Sover meg gjennom nesten hele skoledagen, men for nesten aldri sove om kvelden, fuck døgnrytme. Men, resten av uka er ganske chill. Nesten ikke noe skolearbeid, bare trening og venner, deilig. Så skal prøve å få blogget mye i denne uka. Så hold dere oppdaterte, he-he.

 

Dag 6 - Legg ut bilde av sminkepungen din og skriv navnet på hver ting.
eyeliner-maxfactor

maxfactor      lancome     l'oreal

øyenbrynsblyant-hm

lebestift-maybelline

primer-l'oreal


dipliner-?

solpudder-isadora

concealer-hm       kost-i.d

kost-?     rough-hm

feitfuktighetskrem-locobase     fuktighetskrem-garnier       selvbruning-st.tropez

pudder-bareminerals      kost-bareminerals

foundation- l'oreal      kost-hm


highlighter-hm


øyenskygge-isadora

 

Bruker du noe av det samme?

- Malin ?

.....

.....Rumors are carried by haters, spread by fools & accepted by ignorants


  
//weheartit

Dag 4/5

Dag 4 - Legg ut ett bilde av rommet ditt/klesskapet

Mitt rom er ikke verdens ryddigste rom akkurat nå så tror ikke jeg legger ut bilder av det nå, men kanskje i et senere innlegg. Men Malin la ut bilder fra sitt rom for en god stund siden. http://theegang.blogg.no/1320355662_rommet_mitt.html#comment check it out 

 

Dag 5 - Nevn 10 gjenstander du ikke kan leve uten

 

  <3- Familie

  <3- Venner

<3- Iphone

<3- Penger

<3- Mat/ drikke og det jeg trenger for og være oppegående 

<3- Senga mi

<3- Trening

<3- Data

<3- Tøy

<3- Musikk

 

 -kamilla 


Oppdatering av helgen

Heyhey!

I denne helgen har jeg bodd hos Kamilla. På fredag var vi hos Silje med Tine. Det var en kjempe koselig jentekveld. Med både coccopops og chips. Vi så på pretty little liars, og det anbefales på det sterkeste! Fysøren for en bra serie. Igår så var vi hos Rikke med noen folk. Sier bare en ting; hahaha. Og i dag så har vi bare chillet hos Kamilla. Vi har Lagd misslykket brownies. For å si det sånn så tror jeg nok vi aldri lager en kake mer uten å følge en oppskift, holder på å spy her vi sitter.


 

- Malin ♥

.........To get high in life, you have to aim high. That means you must take risks, and sometimes, bigger risks. Without taking risks, you are not going to achieve anything, thats just plain and simple.Whatever your situation is, be willing for change if you want to do better. Dont be afraid of big changes. Remember that our decisions is what shape our lives.

Jeg elsker pus!

Jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker katten min! Jeg vet det kanskje hørtes litt rart ut, men før da jeg grein kom hun bort til meg å trøsta meg! Det er deilig og grine med kattene våre, men denne katten er den eldste på 11 år eller noe sånn!


Pusen min<3

<3

 

Har du katt?
Hva syns du om min katt?

♥ Silje Marie 

Min sminke

På spørsmålsrunda for lenge siden fikk vi spørsmål om vi kunne vise sminken vår! Jeg har ganske mye sminke, men bruker nesten ingenting.. Derfor så har jeg valgt ut det jeg bruker mest. Jeg vet ikke så mye om sminke heller, så jeg legger bare ut bilde, hehe

Dette er ihvertfall det jeg bruker mest da!!

Har du noe av den samme sminka?

♥ Silje Marie

Dag- 2/3

Heihei! Da har vi begynt å blogge igjen. Sorry for en veldig spontan bloggslutt. Men de siste dagene/månedene har ikke vært annet enn DRAMA. Og da kommer jo bloggen i siste rekke.. Men nok om det, vi er hvertfall tilbake!

Hopper over "Dag- 2" siden dagens outfit ikke ble så veldig bra, og da til slutt buksen revnet ble det verre, haha! Men, vi skal bli flinkere på outfit. Så det kommer det mer av.

 Dag 3 - Legg ut et bilde av noen / noe du har lyst på i dette øyeblikket.

 


Det eneste jeg vill nå er å reise vekk! Reise bort fra alt og alle, å bare slappe av. Ferien er just over, men disse 3 skoledagene denne uka har uansett vært for mye. Er ikke klar for skole enda, og alt det innebærer.

 


Hunden min og meg, han er veldig glad i meg.


- Malin ♥

Hei igjen!

Nå er det virkelig lenge sia sist! Vært litt problemer og jobb osvosv.... Men her er jeg med store planer som alltid at ihvertfall jeg skal blogge fast hver dag. Det er lettere sagt en gjort, men skal prøve!

Kjempefin julefeiring og nyttårsfeiring! Kommer bilder fra nyttårsaften senere når jeg får bilder av Hanna (vi må få ho til å begynne å blogge igjen!!)


Følte meg så fin her!

Tehe

ZYYKT FINT!?

Hvordan har din jule- og nyttårsfeiring vært?

♥ Silje Marie


 

 

theegang

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • 25 days
 • anbefaling
 • Bilder
 • Blogg
 • diverse
 • Ferie/reise
 • hverdag
 • hår
 • innkjøp
 • inspo
 • photoshoot
 • sitater
 • Sminke
 • Spørsmålsrunde
 • video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits