05.08.2012

Heihei! I går kom jeg hjem fra en fiiin tur til ljosland med Silje og Kamilla. Vi hadde en kjempe fin tur, og vi koste oss masse. Det ble dessverre ikke tatt noen bilder fra turen. Men siden det var en sminkefritur var det kansje like greit. I dag så skal jeg møte Maja som jeg ikke har sett på 2 uker, så jeg gleder meg kjempe masse till å se henne igjen! Ha en fin dag dere ♥

 

- Malin ♥

Sommerferiee

Heii dere ♥ I dag skal jeg til sørlandsparken med Kamilla. De kommer å henter meg om ikke så lenge, så må vell begynne å stelle meg snart. Til nå har jeg hatt en kjempe fiin sommerferie. Trist at den er snart over, det har gått så utrolig fort. Det har ikke vært så mye fint vær da, har faktisk ikke bada eller vært på stranda denne sommeren. Og det har aldri skjedd før tror jeg. Søstra mi har fått lappen for et par uker siden, så har blitt mye kjøreturer med henne. Bortsett fra noen nær-døden ulykker, så er ho en flink sjåfør. Ellers så hadde jeg bursdag for noen dager siden. Hadde en kjempe fin dag. Kan prøve å lage et innlegg om hva jeg fikk, hvis jeg husker det! Ellers så har jeg vært mye ute med venner. Vi reiser jo på Ljosland i morgen. Så det gleder vi oss veldig til! Vi skal også kjøpe oss ny bil, det gleder jeg meg og til.

Idag er det forresten 120 dager til vi flytter. Tror det bli gøy med litt forandring. Men kommer til å savne Andøya kjempe mye. 

- Malin ♥

Matte eksamen!!

Hei! I morgen har jeg matte eksamen. Det var faktisk det verste som kunne hendt. Jeg har ingen bruk for matte, og kan ingenting matte. Jeg kan pluss og minus, gange og deling, det er alt. Jeg har aldri i mitt liv hatt noe som helst forståelse for matte. Hvorfor i all verden skal jeg bruke min fritid på å lære meg ligninger med to ukjente, når jeg aldri i mitt lange liv kommer til å få bruk for det? Bare jeg ser matteboka blir jeg i dårlig humør. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ksdfbiifbasivbifvhdbvsehbv, blir så irritert!!!!! Hvorfor måtte jeg komme opp i matte?????????? Satan.

 

Hva kom du opp i?

- Malin ♥

17.mai

I går var en veldig bra dag, koste meg masse med familie og venner. Været var ikke helt på topp, det var fryktelig kaldt. Ellers var det meste på topp.


sinna?
- Malin ♥

Dårlige bloggere

Heihei! Uff, for en blogging på oss. Grunnen til at det er så dårlig oppdatering på oss er vell at vi ikke har tid. Jeg gidder heller ikke finne fram kameraet å ta bilder hver dag. Og når jeg ikke har bilder, har jeg ikke noe å blogge om. Men den uka som kommer nå er det ikke så mye som skjer, så får håpe det blir litt bedre da. Det er jo 17.mai, det gleder jeg meg til. Så er det jo fri på 18.mai. Til uka trekker vi også hva vi kommer opp i på skriftlig eksamen, så det blir jo spennende! Hååper jeg kommer opp i norsk! Vi hadde prøve muntlig i matte forje uke, og jeg er så dårlig i matte at det er til å spy av!! Heldigvis fikk jeg en 4'er da.

Akkurat nå så sitter jeg bare å slapper av. Har vært på overnatting hele helgen, som vanlig, så nå er jeg ganske død i kroppen. Sliten og trøtt. Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet i helgen. Skulle egentlig dipdye håret på nytt, men fikk aldri tid. Tar det heller neste helg.

Har ingen nye bilder å dele med dere nå, så dere får bare få et gammelt av meg og Kamilla. Men snart kommer det bilder fra hytteturen på Ljosland. Vi tok masse bilder der. Jeg må bare vente til jeg får bildene fra Silje, hun er så himla treig!!!!!!

 

 

 

Skoleen

Holaa! Akkurat nå så sitter jeg på skolen å ser på film. Den suger rææv! Så nå venter jeg bare på å komme hjem, eller egentlig ikke for har en gangstah prøve i morgen. I dag så er det kjempe fint vær ute, så kos dere masse! <3

Innholdsrik dag

Hei! I dag har vi ikke gjort en dritt egentlig. Det mest fornuftige vi har gjort er vell egentlig butikkturen vi hadde i stad, det gikk med noen hundrelapper da for å si det sånn! Det eneste butikkmannen sa var: "Dere skulle ihvertfall ikke sulte!" Haha. Tror ikke det blir så mye mer blogging denne helga, men skal prøve å få skrevet et innlegg før vi drar i morgen. Akkurat nå så sitter jeg å spiller rumble, er helt hekta! Og Kamilla sitter antakeligvis å prater med kjæresten sin. Men, dere får ha en fin helg videre, kos dere masse! ♥

 

Lurer dere på hvor vi skal? :D

- Malin ♥

Oppdatering

Heihei! I natt så har jeg sovet over hos Kamilla. I dag så vet jeg ikke helt hva vi skal. Vi skal hvertfall handle til vi reiser i morgen, men vi må vente til Silje kommer hjem siden hun har vært på leir i natt. Også skal jeg kansje en tur til pappa i kveld, eller så bare blir jeg her til i morgen. Akkurat nå så ser vi ut som noen bombanderte banditter begge to. Vi sovnet begge to i sofaen i natt, med både sminke, upussete tenner og dataen på fanget, så det så jo ut som 3. verdenskrig hadde startet i rommet da vi våknet. Men, nå må vi få stelt oss litt, sånn at vi ihvertfall ser ut som noen menneskelige skapninger. Ha en fin dag videre, dere! Hadde ♥


 

- Malin ♥

Heeelg!

Da var det endelig helg, langhelg. Kjempe deilig. I dag og i morgen har jeg ikke helt funnet ut av hva jeg skal enda. Men, på søndag reiser meg, Kamilla og Silje. Gleder meg! Ellers så har det ikke skjedd så mye nytt. Vi tok klassebilder for noen dager siden, krise! Haha, for en katastrofe. Jeg er egentlig bare sleeten etter denne uka, det har skjedd så masse. Så denne langhelga skal nytes fullt ut. 

Fuck you

Holaa! Da var 3/4 tentamner overtsått. I dag hadde vi nynorsk, tror det gikk helt greit. Jeg sluttet veldig tidlig i dag, kjempe deilig. I dag tror jeg at jeg skal på trening, mer vet jeg ikke enda. Har ikke så veldig mye interressant å blogge om akkurat nå, er gasnke sur. Chiaoo
- Malin ♥

Skoleeen

Nå er jeg på skolen og har engelsk. Vi leser en kjempe kjedelig bok. Skulle egentlig vært på side 120 men jeg er på side 8. Fikk også advarsel om å gå ned i orden i går, siden jeg hadde fått like mye anmerkinger i januar som jeg fikk i hele fjord. FML. Men hvertfall i går så farget jeg håret til Silje, det ble veldig bra. Og i dag skal jeg til frisøren, gruer meg!

- Malin <3

Oppdatering av de siste dagene

Hei!

Har blitt litt dårlig av oppdatering i det siste, sorry. Lager derfor et innlegg nå med bilder av hva jeg har gjort i det siste, sikkert mye gøyere å se enn å lese. Jeg har gjort mye de siste dagene:

Vært i 2 bursdager:

 Hatt en stor fight: 

Gått på tur med hundene:

 

Vært på jobb:

'

Lært å lage ny flette:

 

Hatt det gøy på skolen:


meg og min tvillingTatt sol:

Vært på trening:(alle bildene tatt med iphone, derfor små bilder)

 

- Malin ♥

Buuursdag

Da stikker jeg i bursdag til Silje vennen, blir sikkert kjempe koselig. Det er pysjamas-party, haha. Skal prøve å få tatt noen bilder, men kan ikke love noe. Fikk forresten en pakke i posten i dag. Kan sikkert vise noe av det i morgen. Adioos

- Malin <3

LiveMyLife

Heei!

Dagen i dag skulle egentlig gå til øving, men det var noe den hvertfall ikke gikk til. Istad så var meg, Tine, Kamilla og Stina hos Jannicke for å lage sushi. Gøy å ha prøvd, men kommer nok aldri til å skje igjen. Ellers så fikk jeg mobilen tilbake i dag, har ikke hatt den på tre dager, noe som har føltes som et år. Kom en del meldinger inn på mobilen når jeg slo den på, den ene skal jeg fortelle om i morgen. Så da kan dere glede dere. I morgen skal Silje feire bursdagen sin. Pysjamas party, så det blir koselig. Og på lørdag skal Marita feire bursdagen sin. Hun skal ha en bursdag hvor alle får en bokstav hver, også skal man finne ut av noe man kan være på den bokstaven. Jeg fikk N. HJELP!? Det blir en gøy helg hvertfall. Videoene av når vi tar piercing kommer i løpet av helgen, hvis jeg får tid.

 

Hjelp, til noe jeg kan være på N?

- Malin ♥

Byen

Hei!

Nå skal jeg til byen, for å ta sol blant annet. Skal være taaaan til skoleballet. Resten av dagen går nok til øving til en samfunnsfags prøve vi skal ha til fredag og  til et foredrag vi skal ha i morgen. Har egentlig en sikkelig dårlig dag i dag. Jeg har ikke mobil, og jeg er heeeeeeeeelt avhening av den, sucks. Men nå må jeg løpe, så dere får kose dere videre ♥ 

 

(kommer ny header og design snart)

- Malin ♥

Piercing

Hello!

I dag da jeg var var ferdig på skolen tok jeg bussen til byen med Jannicke, Tine og Kamilla. I dag var det Kamilla og Jannicke som tok piercing, siden meg og Tine tok forje uke. Jannicke tok i helix, det så skrekkelig vondt ut. Skal ta der om noen uker, så gruer meg etter jeg så hvordan de gjorde de. Jannicke var den eneste som vi ikke filmet, men det hadde nok blitt den morsomste videoen, hahahah stakkars. Kamilla tok i navlen. Får egentlig ikke lov til å legge ut videoen, men den kommer nok i de neste dagene sammen med videoen fra da jeg tok. Etter vi hadde spist og sånn dro jeg på jobb, jobbet i fem timer. Og etter jobben dro jeg til byen igjen med Jannicke for å ta sol. Fikk ikke tatt noen bilder i dag, uten noen fra bussen:


trolololoolololololololol


søte uten sminke


søte uten sminke x2


tøffa med blod i håret- Malin ♥

Lørdagen

Heia ♥

Det ble ikke noe oppdatering i går, var opptatt i hele dagen. Men, det var en utrolig innholdsrik lørdag hvertfall. Først stod jeg opp TIDLIG for å gå på jobb, da jeg var ferdig dro jeg til byen og møtte Tine, Kamilla og Jannicke. Vi møtte også Stina etterhvert. Herregud, for en morsom dag. Vi prøvde sushi også. Det var min første gang og jeg ble utrolig positivt overrasket. Det var utrolig godt. Også møtte vi ei jente med tidenes øyenbryn. HAHAHA.  Vi gikk  sykt mye igår, alle holdt på å dø på slutten.


NAM     (ikke smak på det grønne, selvom det ser ut som advokado)

Jeg fikk tatt piercingen, Kamilla fikk ikke siden ingen hadde åpent. Men, hun og Jannicke skal ta i morgen. Det var så sinnsykt vondt at jeg trodde jeg skulle dø, men det gikk over etterhvert. Filmet når jeg tok den, skal se om jeg får lagt den ut litt senere, må bare finne ut hvordan jeg redigerer den først, haha. Ble veldig fornøgd i alle fall.

På kvelden var vi bare hos Jannicke, pluss Rikke da. Også gikk vi ut etterhvert.

 

Hadde du en fin lørdag?

- Malin ♥

Fredag den 13.

Hei!

Da var denne uken over, endelig helg! Denne helgen var sykt etterlengtet. Det har egentlig ikke skjedd så mye denne uken Det har bare gått i skole, trening, jobb og masse soving. I kveld skjer det ikke så mye, har veldig vondt i hodet og er veldig sliten. I morgen er det opp tidlig for å gå på jobb. Så til byen med Tine, Kamilla og Jannicke. Meg og Kamilla ta piercing. Hun skal ta i navlen og jeg skal ta i tragusen. Gruer meg! Så da kan dere jo glede dere til det. Chiaoo 

Ha en fin helg!

- Malin ♥

Min dag

Heiaa!

Endelig fredag igjen. Nå er det fire dager til jeg har bursdag, så det blir chill! I dag har det egentlig ikke skjedd så mye på skolen.. Vi hadde debatt i norsktimen om vi var for eller imot dødsstraff i Norge.

I dag har jeg ingen planer, så vi får se senere om det skjer noe.

Tihi!

Hva mener du om dødsstraff i Norge?
Hva skal du i kveld?

<3 Silje

Innholdsrik dag

Hello <3

I dag var det først en lang og kjedelig dag på skolen. Etter skolen var det rett hjem for å skifte, også rett avgårde på zumba med Sarah, Kamilla og Iris. Kjempe gøy trening. Nå sitter jeg bare å chiller i senga, skal snart begynne på leksene. Har ikke så mye mere å blogge om, så slenger heller bare med noen søte bilder av meg og Jannicke fra skolen i dag:
- Malin <3

Oppdatering av helgen

Heyhey!

I denne helgen har jeg bodd hos Kamilla. På fredag var vi hos Silje med Tine. Det var en kjempe koselig jentekveld. Med både coccopops og chips. Vi så på pretty little liars, og det anbefales på det sterkeste! Fysøren for en bra serie. Igår så var vi hos Rikke med noen folk. Sier bare en ting; hahaha. Og i dag så har vi bare chillet hos Kamilla. Vi har Lagd misslykket brownies. For å si det sånn så tror jeg nok vi aldri lager en kake mer uten å følge en oppskift, holder på å spy her vi sitter.


 

- Malin ♥

Sick

Hodet verker, svimmelhet, feber, trøtthet, forkjølet, kvalme, siste dag på gamlehjemmet, dårlig karakter på en prøve, tentamen i morgen.  Med andre ord, ikke en av de beste dagene.


fake a smile

 

 

- Malin ♥

15.nov.2011

Ahhh, endelig hjemme. Det har vært en lang dag i dag. Både jobb og skole. Nå er jeg bare trøtt, og vill sove. I går hadde vi tentamen, følte det gikk sånn helt passe. Bare jeg får over tre er jeg fornøyd. Ellers var jeg og Kamilla på personalmøte i går med jobben. Om to uker er det julebord, det gleder vi oss til. hahah. Ellers så har meg Tine og Silje begynte på noe nytt, kan ikke si noe om det enda, det får bli en hemmelighet. Men, dere får kose dere, det er ihvertfall ei som tar en tidlig kveld i dag!Åhh, vill ha sommer og sol. Alt er bare så mørkt og grått.

 

 

- Malin ♥

Bytur

Holaa ♥

I dag så skulle egentlig meg og Kamilla på jobb, men det hadde vist blitt litt forandrig i planene, så vi måtte bytte dager. Istedet for ble det en koselig bytur. Hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe, men tror dere jeg greide det ? NEI. Det gikk noen hundre lapper i dag og ja, men som dere sikkert vet var det 50 % på hele bikbok i dag, og da er det ikke lett å holde seg. Men, gidder jeg ikke legge ut innkjøpene, sorry, med mindre dere har veldig lyst.Gamle bilder, men minner!

 

 

- Malin ♥

Oppdatering

HeiHeii ♥

Vi lagde egentlig en videoblogg på søndag, men så idioter som meg og Kamilla er, greide vi jo selfølgelig ikke å laste den opp på youtube. Der trenger vi nok hjelp av Silje, siden hun er den mest smarte av oss. Selvom ingen av oss er så veldig smarte da, mehehe.. Men vi skal prøve å få laget flere videoblogger!

Hvertfall, denne uka har vi heller ikke noen prøver eller så veldig mye skolearbeid, kjempe deilig. Men uka har vært veldig hektisk fordeom. I dag så har jeg gjort rundt 50 oppgaver i samfunnsfag, og lagd powerpoint. Og på tirsdag jobbet jeg i fem timer, og det skal jeg på torsdag og fredag også. Ellers har jeg vært i byen, tatt sol, vært på middagsdate ol. Så det har ikke vært så veldig mye tid til overs. Så det er vell kansje fordi jeg (ingen av oss) ikke har blogget.

Btw, fikk tilbake en matteprøve i går. Jeg fikk 8/12 på den, ble jeg dødsfornøyd!, men det var vell kansje fordi jeg fikk 0/15 på den forje.. *stolt*

 

Okeey, dette innlegget ble veldig random, så da får det bli et random bilde!


 

 

Ha en fin kveld videre !

- Malin ♥

 

Heelg!!

Nå sitter meg og Malin og chiller, vi skal snart stripe håret lysere. Resultater kommer senere, dere bør glede dere. I stad var vi på Sørlandssenteret og gjorde litt av vært. Hhahahah, tidenes morsomste tur med Malin.  


Hahah, på vårt beste!!

Kamilla ♥


 

Trening

Null lekser i dag og, så i dag har jeg bare chillet rundt i huset, deeilig. Men, nå stikker jeg på trening, zumba. Så kommer nok hjem om noen timer. Btw, holder på å lage det innlegget om rommet mitt, som jeg lovte. Regner med at det blir postet når jeg kommer hjem en gang, so stay tuned ! haha. Men må løøøpe, haddeee ♥ 

 

 

- Malim ♥

Konferanse

Sorry, vi skal bli bedre på blogginga..  

I dag har det vært en avslappende dag, chill! Hadde bare tre normale timer på skolen, også er det hjem uten noen prøver eller lekser. Nå skal jeg snart på foreldrekonferanse, ( haha blir sikkert bare rage) også på noe sånn utdanningsgreier. Adioooos ♥


speilbilde <33

 

- Malin ♥

Filmmarton

Heiaa :)

I denne helga har jeg og silje overnattet siden fredag. På fredagen feiret vi bursdagen vår. (bilder kommer senere) Det var veldig koselig. Og i går så var vi på sørlandssenteret, som ble en utrolig hektisk tur, haha. Og i dag har vi egentlig ikke gjort en dritt. I hele natt så så vi på filmer, og vi ligger her fortsatt. Men det er egentlig utrolig deilig med sånne dager, bortsett fra at dagen går utrolig fort. Vi er syke også..

Arbeidsuke

Heiaa ♥

Sorry for dårlig oppdatering denne uka.. Men, det har vært en veldig travel uke, siden vi har hatt arbeidsuke. Jeg har jobbet i barnehage. Etter det har jeg jobbet på en annen jobb, vært på trening, vært i byen eller gått med venner. Så det har ikke vært mye tid til data denne uka. 

For å si det sånn, så tror jeg at jeg aldri kommer til å  jobbe i en barnehage. Det er jo bare pøbelunger. Eller de er søte av og til, men for det meste er de bare noen bøller. De skriker, griner, hyler sloss hele tiden, så har kommet hjem med den hodepinen hver dag. I morgen er siste dag, og det blir kjempe deilig. Men kommer jo til å savne de.

Ellers så går det bra, jeg fikk nytt rom i går så har vært opptatt med å flytte også.. Btw, i morgen skal meg og Silje feire bursdagen vår. Så da kan dere glede dere til mange bilder. 

 
 

 

 

- Noen som vill at jeg skal vise rommet ? hahhhahhahhha

   Malin ♥

Paranomal Activity 3

Da har vi akkurat vært på pa3, og det var en av de beste filmene vi har sett noen sinne, og sinnsykt skummel ! Elller man stokker bare veldig... Vi syntes den hvertfall var utrolig bra, så vi anbefaler på det strekeste å se den..


 

theegang

her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012
 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011

 • kategorier

 • 25 days
 • anbefaling
 • Bilder
 • Blogg
 • diverse
 • Ferie/reise
 • hverdag
 • hår
 • innkjøp
 • inspo
 • photoshoot
 • sitater
 • Sminke
 • Spørsmålsrunde
 • video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits