Dårlige bloggere

Heihei! Uff, for en blogging på oss. Grunnen til at det er så dårlig oppdatering på oss er vell at vi ikke har tid. Jeg gidder heller ikke finne fram kameraet å ta bilder hver dag. Og når jeg ikke har bilder, har jeg ikke noe å blogge om. Men den uka som kommer nå er det ikke så mye som skjer, så får håpe det blir litt bedre da. Det er jo 17.mai, det gleder jeg meg til. Så er det jo fri på 18.mai. Til uka trekker vi også hva vi kommer opp i på skriftlig eksamen, så det blir jo spennende! Hååper jeg kommer opp i norsk! Vi hadde prøve muntlig i matte forje uke, og jeg er så dårlig i matte at det er til å spy av!! Heldigvis fikk jeg en 4'er da.

Akkurat nå så sitter jeg bare å slapper av. Har vært på overnatting hele helgen, som vanlig, så nå er jeg ganske død i kroppen. Sliten og trøtt. Ellers så har jeg ikke gjort så mye annet i helgen. Skulle egentlig dipdye håret på nytt, men fikk aldri tid. Tar det heller neste helg.

Har ingen nye bilder å dele med dere nå, så dere får bare få et gammelt av meg og Kamilla. Men snart kommer det bilder fra hytteturen på Ljosland. Vi tok masse bilder der. Jeg må bare vente til jeg får bildene fra Silje, hun er så himla treig!!!!!!

 

 

 

  • Dato:13.05.2012
  • Klokken:17:41
  • Kategori:
  • hverdag
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

liv marit schellhorn

Dato: 15.05.2012 Klokken: 19:31

blir gøy i 17.mai tog da :-)

Skriv en ny kommentar

hits