Sommeren-tjuetolv

Hei! 

Jeg gleder meg så sinnsykt mye til sommeren!! Det blir en heftig speidertur, vi skal finne på mange gøye turer med venner, jeg skal kanskje bo i England en måned, ihvertfall noen uker, og jeg skal på en tur til varmt land med mamma og bli litt brun og kose meg glugg! Jeg gleder meg bare helt sykt, rett og slett! Og alt er jo ikke planlagt heller, finner på noe på sparket! Henge med gutta og kose oss, hihi!

I fjor var jeg syk med kyssesyka hele sommerferien.. Jeg fikk være med på speiderleir, men jeg lå inne i telte og bare var dårlig hele dagen nesten, hadde det jo gøy og, men det var mye sykdom på meg den turen.. Og jeg ble med Kamilla på en tur til hytta! Var litt dårlig da også, men visste ikke at jeg hadde kyssesyka. Og da jeg fikk vite at jeg hadde kyssesyka lå jeg inne dagen lang fordi jeg var så dårlig. Hadde masse feber osv. Men helt i slutten av sommerferien ble jeg litt bedre og var på konfleir! Glad jeg fikk oppleve det ?

Noen bilder fra sommeren i fjor:


Tustete Kamilla!

Prøvde meg på å være modell, men så går jeg jo tom for positurer...Så har vi denne idiotkatten som gikk på den nye plattingen vår som var just lagt på plass, så den har vi noen søte fotspor i.

Hva er dine planer til sommeren?
Hva syns du om bildene?

 Silje Marie 

  • Dato:24.04.2012
  • Klokken:17:43
  • Kategori:
  • Bilder
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits