Lørdagen

Heia ♥

Det ble ikke noe oppdatering i går, var opptatt i hele dagen. Men, det var en utrolig innholdsrik lørdag hvertfall. Først stod jeg opp TIDLIG for å gå på jobb, da jeg var ferdig dro jeg til byen og møtte Tine, Kamilla og Jannicke. Vi møtte også Stina etterhvert. Herregud, for en morsom dag. Vi prøvde sushi også. Det var min første gang og jeg ble utrolig positivt overrasket. Det var utrolig godt. Også møtte vi ei jente med tidenes øyenbryn. HAHAHA.  Vi gikk  sykt mye igår, alle holdt på å dø på slutten.


NAM     (ikke smak på det grønne, selvom det ser ut som advokado)

Jeg fikk tatt piercingen, Kamilla fikk ikke siden ingen hadde åpent. Men, hun og Jannicke skal ta i morgen. Det var så sinnsykt vondt at jeg trodde jeg skulle dø, men det gikk over etterhvert. Filmet når jeg tok den, skal se om jeg får lagt den ut litt senere, må bare finne ut hvordan jeg redigerer den først, haha. Ble veldig fornøgd i alle fall.

På kvelden var vi bare hos Jannicke, pluss Rikke da. Også gikk vi ut etterhvert.

 

Hadde du en fin lørdag?

- Malin ♥

  • Dato:15.01.2012
  • Klokken:16:13
  • Kategori:
  • hverdag
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Jannicke svaba

Dato: 15.01.2012 Klokken: 23:52

Selv om det ser ut som avokado :P Hhahah, ler standard malin! Ler meg ihjel av de brynene, skulle ønske jeg var Stina så kunne jeg sett henne en gang til! :D

theegang

Dato: 16.01.2012 Klokken: 16:26

Jannicke svaba: Ja, hun var heldig der! hahahaha, advokadoen og brynene

Skriv en ny kommentar

hits